Harakiri meg egyébb nyalánkságok

Nah ne....az 567dik rublika hogy : Írja be miről szól a blogja, a címe, címe röviden, alcíme,félcíme,nicknameje, anyám tudja milye stb. Vagy egyszerűen unkreatív vagyok....

Friss topikok

  • emmácska: Tudom, néha nem segít az sem, ha írsz róla...néha még belegondolni is épp elég rossz lehet, mint l... (2008.08.12. 22:57) Blog-gyilkos
  • Nuca: Remélem a júliusod már nyugisabb :( (2008.07.06. 18:12) HULLÁMVASÚT Vol.Hogyazamocskoskúrva…
  • Nuca: :):) (2008.06.27. 22:16) Nincs kedvem írni! :P
  • Sosi: Köszönöm a bízatást, sokat segített olvasni ezeket sorokat, a következő bejegyzésem is sokkal opti... (2008.05.23. 12:15) ÖSSZEOMLÁS
  • mcdas: Szia dear Sosi! Azért, mert ez a lélek természetes tulajdonsága, hogy szeret. De míg nem vagyunk ... (2008.04.15. 21:13) Kicsit ki van velünk cseszve!

HTML

Nah ki a kemény? Hah ki a kemény???

2008.08.22. 23:15 | Sosi | Szólj hozzá!

A lábam az őrülten fáj, tele vagyok sebbel, allergia. Barack szőr. Barack szedés. Reggel 6-tól, estig, ... ki vagyok , fúj, elég , végem van...viszont először pénzt is kapok, először nem néznek ki apámék. Tanulgatok vezetni / a platós Arót, a homokos barackosban  egyenesben...de azért nah, valahol el kell kezdeni!! :D/ ami klassz és akkor megyek el amikor akarok... vváááóóó. Senki nem piszkál, nem cinkel, nem baszogat, nem szarozik, nem így nem úgy. De holnap az is meglesz. Haza kell mennem beszélni Anyával. Mert ő mindenáron beszélni akar. Mit kell azon beszélni, h elveszi a szobám? ELveszi, azt kész ez van, mit lehet erről még beszélni. Remélem azt azért megérti, hogy akkor ugrik a 15 ezer gyerektartás is, megmondom Apámnak,h hagyja a picsába, ne fizessen neki, minek, nem ad pénzt, se semmit, szobám se lesz ott, ott se leszek, minek dobja oda, nekem nagyon sok pénz az, adja nekem. Anya persze vérig lesz sértve! Haha...telibe szarom.  

U. holnap jön, egy nap, a szüleivel, h pakoljanak az albiban, meg minden és akkor legalább annyi időre láthatom, utánna még 4 nap, h lejöjjön és láthassam. Akkor egy egész hétig együtt leszünk. Haha, ennyi időt még sose töltöttünk együtt amióta együtt vagyunk. Lassan 3 hónapja. Hogy ez kicsi idő? Basszus, mintha ezer éve lenne, mintha mindig is összetartoztunk volna, csak eddig amnéziánk volt, és csak most jöttünk rá, hogy egyásnak vagyunk teremtve :D Haha...nyálas vagyok??^^ Ne mááárrrrr! Csak szerelmes, nagyon boldog, megtaláltam a társam és a mellette a helyem a világban. NE ne, ne tessék szkeptikusnak lenni, ő tényleg oké. Minden oké benne, rajta, vele. Végül is nem kell elhinni, elég ha én tudom, hogy életemben először szeretnek őszintén, igazul és tisztán.

Azért kemény a country élet, piszkosul. Tűz rád a nap, minden szúr vág, aztán hazamegyünk, és főzni kell segíteni a mamának, ebéd után mosogatni, esetleg segíteni apának vásárolni és csak aztán lehet pihegni egy kicsit, vagy néha még azt se. Mostanában nincsennek problémáim az elalvással :O :D De megéri. Csak mocskos nehéz. Most minden ilyen libikókás. Hol van bennem erő folytatni, hol nem, hol elegem van, hol tudom, mident azért kell +tennem h U.-val lehessek. Pokoli.

Üdvözöllek az életemben! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://sosi.blog.hu/api/trackback/id/tr78628576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása