Harakiri meg egyébb nyalánkságok

Nah ne....az 567dik rublika hogy : Írja be miről szól a blogja, a címe, címe röviden, alcíme,félcíme,nicknameje, anyám tudja milye stb. Vagy egyszerűen unkreatív vagyok....

Friss topikok

  • emmácska: Tudom, néha nem segít az sem, ha írsz róla...néha még belegondolni is épp elég rossz lehet, mint l... (2008.08.12. 22:57) Blog-gyilkos
  • Nuca: Remélem a júliusod már nyugisabb :( (2008.07.06. 18:12) HULLÁMVASÚT Vol.Hogyazamocskoskúrva…
  • Nuca: :):) (2008.06.27. 22:16) Nincs kedvem írni! :P
  • Sosi: Köszönöm a bízatást, sokat segített olvasni ezeket sorokat, a következő bejegyzésem is sokkal opti... (2008.05.23. 12:15) ÖSSZEOMLÁS
  • mcdas: Szia dear Sosi! Azért, mert ez a lélek természetes tulajdonsága, hogy szeret. De míg nem vagyunk ... (2008.04.15. 21:13) Kicsit ki van velünk cseszve!

HTML

Tamagocsi Farkas

2008.01.07. 11:34 | Sosi | 4 komment

Még jó, hogy nem írtam reggel, mert most biztos hülyére sírnám vagy röhögném magam magamon, szeretem a saját naivitásom meg hiszékenységem, édes vagyok tőle, ahogy egy önérzetes, nagyszájú, retardált exhibicionista vagy épp excentrikus lány csak lehet / a szavak helyes leírásának sikerét a mamámtól megörökölt halál nehéz Magyar Értelmező Kéziszótárnak köszönhetem. Ez amúgy az egyik kedvenc könyvem. Leülök, és órák hosszat tudom böngészni, úgy szívom magamba a tudást mint egy éhes kis halacska.A megismerés tömény eszenciáját kínálja ez a könyv, ajánlom mindenki szíves figyelmébe, hogy néha nem is azt jelenti amit mondunk, amit hiszünk róla, hogy jelent, azon felül hogy amúgy se, tudván, hogy az amit mondunk, rohadt kevésszer van kapcsolatban azzal amit valóban érzünk, már akinél, én az őszinteség elég elharapódzott formájában szenvedek, vagy inkább csak hallgatok. Az utóbbit valószínűleg jobban viselik tőlem./

Nos, a katarzis élményre visszatérve, tegnap este már úgy feküdtem le, hogy eléggé el voltam keseredve, lévén hogy szembesültem az Anikó, legkedvesebb b.nőim egyike és a volt pasim közötti kapcsolat harmonikus szépségeivel, szóval olyan „kapjátok be” érzés volt bennem, nem mintha nem érdemelnék meg, csak én születtem ilyen rohadt önzőnek. Szóval este a mély letargiával egyetemben feküdtem le, s elhatároztam hogy jól leszek, hogy minden rendben lesz, mert felhívtak a pizzériából, hogy menjek be vasárnap 10-re. Komolyan hülye boldog voltam, hogy megkaphatom a melót és lesz ami megtart, utolsó szalmaszál flash meg egyéb, de helyrerázott, igaz megint 3 óra vergődés után sikerült elaludnom, de el lehet ettől tekinteni, mert a reggel klassz volt, akkor is ha fagyos pillantás-csereakció volt anyámmal meg nevelőapámmal, lévén tegnap n.apám megint rajtakapott, hogy abban a bizonyos Kánaánt magában foglaló gyógyszeres dobozban turkálok, amire az van ráírva, hogy ha még egyszer hozzányúlok, le lesz vágva a kezem. Szóval e kellemetlen reggeli epizód után úgy szívódtam fel mint a gyomorban az alkohol, durván és észrevétlenül, s bár jártam otthon, nem láttak, s nem is léptem öcsémen kívül senkivel interakcióba, az a kis szemét meg megette a joghurtomat.

Szóval a lényeg mint lehet sejteni, hogy elhatároztam, hogy nem fogok arcomon a sírástól szétfolyt takonnyal és nyállal anyámnak könyörögni, hogy dugjon valami elmeosztályra, mert nem bírom tovább, hanem jól leszek, szép leszek, és az egész rohadt világ az enyém lesz megint, szőröstül-bőröstül lenyelem az egészet ha-ha-ha-ha-ha.

Nem kaptam meg a melót, mert bár a nő nagyon szeretett volna felvenni, akinek a helyét kaptam volna az belázadt és még az este biztosan Alfa típusú megvilágosodásban lehetett része, mert úgy döntött mégis marad.

Hát ilyenkor ne vizualizáljam az életet egy rohadt kis szörcsögő selypítő Gollamnak, aki ott fetreng a röhögéstől, mert már megint egy pont kellett volna hogy meglegyen a vizsga, csak egy nappal később vagy korábban kellett volna ott lennem vagy nem lennem, hívnom vagy nem hívnom, vagy egy másodperc is elég, kihegyezet ezredmásodperceken múlik az egész rohadt létezésem, Élet-Gollam meg csak hörögve nevet, hogy milyen ügyes volt megint.

Mindez mellett zárszóként a mai penzumra megjegyzem, hogy senki ne legyen olyan ortopéd, hogy megnézi milyen lelki betegségek vannak, hogy aztán szembesüljön vele hogy a Borderline személyiségzavar résznél a : „Ha az alább felsorolt tünetek közül öt legalább igaz önre akkor v.sz. hogy Borderline személyiségzavara van” részt átböngészve konstatálja hogy a 15-ből 14 igaz rá. Mert rám igen…pfffffff…. Erre szavak nincsenek, most hogy kielemeztem magam, rohadt jó, gyógyszert kaphatok?

2008-01-06

A bejegyzés trackback címe:

https://sosi.blog.hu/api/trackback/id/tr82287956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ingyen szex videók ingyen pornó videók (törölt) · http://sexxx.blog.hu/ 2008.01.09. 03:15:34

Áhhá rám is igaz egy csomo borderline tunet,orvosom megis masik szemelyisegzavart aggatott ram...:)

Sosi 2008.01.09. 12:33:21

Nekem még nincs orvosom, bár mostmár lehet tényleg szerezni kéne egyet, hátha az még segít, bár nem tudom az orvosundor meg szarkazmusra hajlamosság mit fog kihozni belőle. :)

Sosi 2008.01.10. 11:21:35

Nem, de mostmár fogok! :)
Te mondjuk olvastál már James Frey-t, vagy Bret Easton Ellist, Joyce Carol Oates-t? Az is fincsi! :)
süti beállítások módosítása